Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/weekendc/obiavi.rekolta.bg/wp-content/plugins/wp-forecast/func_ipstack.php on line 29

Warning: file_get_contents(http://api.ipstack.com/44.200.169.3?access_key=2a93d8498e553572db4f2364ae5a780f): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/weekendc/obiavi.rekolta.bg/wp-content/plugins/wp-forecast/func_ipstack.php on line 29
Политика на поверителност Земеделски обяви
classiera loader

Политика на поверителност

За нас

Адресът на нашия сайт: https://obiavi.rekolta.bg.

Какви лични данни събираме и защо

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугат Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде одобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Форми за контакт

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

С кого споделяме данните ви

Колко дълго държим личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Съобразно Закона за защита на личните данни, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на достъп до собствените си ЛИЧНИ ДАННИ, които е въвел или са станали достояние на Реколта.БГ при ползване от него на УСЛУГИТЕ, както и на поправка на тези ДАННИ.

Приемайки настоящите Условия ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани от Реколта.БГ по електронен път – в случай на поискана доставка на стока или услуга и при необходимост от помощ от служител на Реколта.БГ

Всички доброволно предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ ДАННИ и други ДАННИ, които го идентифицират в процеса на ползване на УСЛУГИТЕ се съхраняват, обработват и използват от Реколта.БГ за целите на поддръжка на определени функционалности на УСЛУГАТА и за целите на рекламата.

Реколта.БГ изрично уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че няма лица, които могат да получават ЛИЧНИ ДАННИ на ПОТРЕБИТЕЛЯ с рекламни цели, без съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Реколта.БГ си запазва правото да използва IP адресите на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Личната кореспонденция на потребителите е строго конфиденциална и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.

Събирана лична информация

а) При регистрация – имейл адрес, парола и IP адрес. Допълнително име, телефонен номер, местоположение (област, град)

б) При добавяне на обява – име, имейл адрес, телефонен номер, местоположение (област, град и квартал), IP адрес, парола (при публикуване без потребителски профил)

в) При добавяне на фирмен профил – име, имейл адрес, телефонен номер, местоположение (област, град и квартал), IP адрес, парола

г) При вход за редакция на обява – парола, IP адрес, информация за тип и версия на браузъра

д) При вход в потребителски профил – парола, IP адрес, информация за тип и версия на браузъра

е) При изпращане на лично съобщение – име, имейл адрес, IP адрес

Право да бъдеш забравен или отписване от базата данни

С цел изпълнение на нормативната база на Република България и Европейския съюз, всеки потребител, въвел лични данни на страниците на Реколта.БГ и във форми за изпращане на сайта има категоричното, безусловно и неотменимо право да бъде отписан след като въведе лични данни. Отписването става след изпращането на email на адрес unsub@rekolta.bg, в който се посочва email адресът на потребителя, който иска да бъде „забравен“ или отписан. Със „забравянето“/отписването на email адресът се „забравят“/отписват и заличават всички други лични данни, асоциирани с този email адрес, които са били въведени при първоначалното въвеждане. Ако изпратеният email за „забравяне“/отписване не съдържа текст, който да посочва конкретни данни за отписване, се счита, че данните, които трябва да бъдат „забравени“/отписани са свързани с email адресът на изпращача, видим при получаването на адрес unsub@rekolta.bg.

Сигурност

Реколта.БГ използва най-добрите практики за защита от нерегламентиран, нежелан и/или злонамерен достъп от трети лица, посредством абонамент в една от най-авторитетните компании на българския пазар с доказана надеждност – „Суперхостинг“ ООД. Реколта.БГ се възползва от защити срещу BruteForce на FTP и cPanel услугите, както и срещу по-общи уеб-базирани атаки. Сайтовете използват протокол за защитена комуникация в компютърна мрежа HTTPS. Достъпът до оперативните административни панели е ограничен и разделен на отделни нива, където всяко действие оставя „следи“ с цел превантивност и прозрачност.

Информация относно Администратора на лични данни:

Наименование: „Хай Скуул Ентъртейнмънт“ ООД, ЕИК: 203885487; седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Одрин 95; е-mail: info@rekolta.bg.

Информация относно компетентния надзорен орган:

Наименование: Комисия за защита на личните данни; седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2; данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2; телефон:02 915 3 518; е-mail: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg; уеб сайт: www.cpdp.bg